Vintage Verkeerslicht Wespo (eind jaren '50)

Duits verkeerslicht, eind jaren '50.

Aantal
Sold

- WESPO -

Transformeer je ruimte met deze unieke vintage verkeerslichtlamp!
Deze opvallende lamp, oorspronkelijk een verkeerslicht uit het einde van de jaren '50 van het Duitse merk Wespo (1958-1960), is nu omgebouwd tot een sfeervolle verlichting die een vleugje nostalgie en industriële charme toevoegt aan elke omgeving. Met zijn authentieke ontwerp en moderne bedrading is dit stuk perfect voor winkels, man caves, of elke ruimte die behoefte heeft aan een stoere, industriële uitstraling.

Kenmerken:

  • Authentiek Vintage Ontwerp: Gemaakt door Wespo in de late jaren '50, dit verkeerslicht straalt nostalgie uit en brengt de geschiedenis van verkeersregulering in je huis.
  • Moderne Bedrading: Voorzien van moderne bedrading, zodat je geniet van de charme van vintage zonder in te boeten op veiligheid en functionaliteit.
  • Industriële Sfeer: De robuuste, industriële uitstraling maakt deze lamp een perfecte aanvulling voor moderne interieurs die behoefte hebben aan karakter en stijl.
  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor winkels, man caves, cafés, restaurants, of elke ruimte die een opvallend en uniek decorstuk kan gebruiken.
  • Afmetingen: 86 x 28,5 x 42 cm - een imposante en indrukwekkende verschijning die zeker de aandacht trekt.

Voeg een stukje geschiedenis toe aan je interieur en omarm de industriële revolutie in stijl met deze prachtige vintage verkeerslichtlamp!

Specifieke referenties