Over Robust Vintage

Robust Vintage is het geesteskind van Ivan en Nele. Ivan is de man met de gouden handen, Nele eerder van de (gekke) ideeën. Allebei zijn ze creatieve zielen met een passie en liefde voor mooie en origin(N)ele spullen.

... en hoe het begon.

Toen ze in 2010 begonnen aan het grootste avontuur in hun leven en samen hun huis gingen verbouwen, ontdekten ze hun passie voor ongewone materialen en creatieve oplossingen in hun eigen woning. Hergebruik en duurzaamheid werden sleutelwoorden.
Waar Nele altijd al een nostalgisch kantje had en reeds lang hield van oude spullen uit kringwinkels en rommelmarkten, werd bij Ivan de vlam pas aangewakkerd toen Nele hem meesleurde naar enkele winkels gespecialiseerd in Industrieel Vintage items, ook werd het jaarlijks weekendje-weg naar de grote rommelmarkt in Lille  een zeer geapprecieerd uitje.
Toen ze in 2015 het laatste deel van de verbouwing aangingen, gingen ze er voluit voor: gewapend met moodboards online en beelden uit stoere woontijdschriften, gingen ze land en internet afstruinen op zoek naar de mooiste industriële werkbanken  die Ivan kon verbouwen voor de keuken, tafelpoten voor de geliefde boomstamtafel, industriële hanglampen, oude sfeerlampen... in combinate met de meubeltjes die Nele erfde van haar grootmoeder en helemaal opnieuw stoffeerde, creëerden ze een stoer en uniek interieur waar zij en de kinderen zich helemaal thuis voelen... maar blijkbaar niet zij alleen...


cms-img

"Familie en vrienden die op bezoek komen, raken dikwijls niet uitgekeken op allerlei details en ongewone meubels in ons interieur. Stilaan merkten we dat we de passie die we in onze eigen woning hebben gestopt, ook willen uitdragen naar anderen. En zo werd Robust Vintage geboren. Samen gaan we op zoek naar de leukste industriële schatten voor een stoer interieur. Kies uit ons met veel liefde samengestelde assortiment of doe een beroep op onze expertise om een ruimte van je woning (verder) aan te kleden."

Getuigenissen

Ben je op zoek naar een authentiek en origineel cadeau? Ontbreekt net die ene eyecatcher nog in je keuken, living of interieur? Weet je (ongeveer) wat je wil maar is het niet te vinden? Wil je een idee verwezenlijken of een droom waarmaken? Wil je inspiratie opdoen of wil je eens een creatieve blik, een andere kijk of verrassende mening?
Het enige wat je moet doen is eens een kijkje nemen op de website of contact nemen met Ivan en Nele. Zowel Nele als Ivan zijn top in hun vak en vinden of maken wat jij zoekt volledig op jouw maat!

-Kristof en Wendy-

Nele en Ivan zijn heel down to earth! Ben je naar iets leuks op zoek of zoek je een oplossing voor een woonprobleem? Vraag het hen even. Ze denken graag met je mee! Zo zochten wij een stoere kar om spullen te vervoeren over onze binnenkoer in kasseitjes, we hebben er even op moeten wachten -want ze zoeken echt tot ze vinden wat jij bedoelt- maar het was de moeite waard! Mooi én handig, die oude kar met nieuwe rubberen wielen.

-Miguel en Shirley-