Authentiek Apothekerskastje met Marmeren Blad

Vintage apothekerkast, 119,5x62,5x89/91cm

€ 995,00
Inclusief belasting
Aantal
1
Laatste items in voorraad

- APOTHEKER -

Voeg een unieke en functionele blikvanger toe aan je interieur met dit prachtige apothekerskastje!

Dit charmante apothekerskastje, uitgerust met een prachtig marmeren blad en een uniek slotsysteem, is een authentieke toevoeging aan elke ruimte. Of je het nu in de keuken, badkamer, atelier of je zaak plaatst, dit kastje verdient een opvallend plekje.

Productkenmerken:

  • Uniek Ontwerp: Een authentiek apothekerskastje met een prachtig marmeren blad, dat zowel stijl als functionaliteit toevoegt aan je interieur.
  • Uniek Slotsysteem: Voorzien van een uniek beveiligingssysteem waarbij, wanneer de lade met het slot dicht is, de twee rijen lades aan de rechterkant niet geopend kunnen worden. De linker rij blijft echter bereikbaar, waardoor je waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen.
  • Originele Sleutel: De originele sleutel is nog aanwezig, wat bijdraagt aan de authenticiteit en functionaliteit van dit meubelstuk.
  • Veelzijdig Gebruik: Perfect voor gebruik in de keuken, badkamer, atelier of commerciële ruimtes, biedt dit kastje zowel opbergruimte als een stijlvolle uitstraling.
  • Afmetingen: 119,5 x 62,5 x 89/91 cm - een compact en praktisch meubelstuk dat een opvallende aanwezigheid heeft in elke ruimte.

Geef je interieur een unieke en nostalgische touch met dit prachtige apothekerskastje en ontdek de vele mogelijkheden die dit authentieke meubelstuk biedt!

1 Item

Specifieke referenties